Autorikaitse

Siia võivad kõik kirjutada

Re: Kaks asja

PostitusPostitas martineerovist » 25.10.2006 13:44:52

Heasoovija kirjutas:Ja need oleks.

Ei ole sellist asja nagu autorikaitse. See paneb autorid samale tasemele nagu kodutud koerad, kellele püütakse süüa anda. Autoriõiguseid kaitstakse.
Teine asi on see, et kui paned toime kuriteo, siis ei ole vaja sellest avalikus foorumis pasundada. Iseenesest oli see artikkel vägagi eksitav, sest autoriõigused on sellisel kujul kehtinud juba kaua aega. Õppeesmärgil võib tõesti teatud tingimusel teost vabalt kasutada aga kui te lähete näiteks kuhugi midagi avama, või mingisse ronkäiku siis ei saa õppeesmärgist eriti rääkida.
Ja kuna kaks ei peaks ilma kolmandata olema, siis huvitav, kui mina võtaks teie viimase CD ja leiaks kellegi, kes neid osta tahaks.... (veel parem kui miljon eksemplari ja hinnaga 150 EEKi tükk) siis raha võin ju endale jätta, sest teie ju selle eest midagi ei taha- tegelt mul juba kirjutaja hakkaski 10 mintsi tagasi neid CD-sid tootma. Kui nõudlus selle andmekandja järgi otsa saab, siis ma helistan ja palun teha volume 2-he. Või hoopis äkki ma viskan selle esimese ja tagumise lehe ära ja panen sinna oma nime, siis äkki müüb paremini.

Long live autorid ja esitajad, kes armastavad olla lihtsalt tasuta tarbijad

Ise ütlesite,et meie ei pasundaks nootidest siin kuigi ise kopeerite meie plaati.Lahe ju.Kopeeri siis edasi.

Tasuta tarbijad...me ju kõik kopime,aga me ei lähe sellest kasvõi mingi bändi/koosseisu lehele kohe latrama.

Autorikaitset on vaja jah,aga seda,et meie õppematerjali jaoks kopeerida ei tohi...mis jutt see on.Kui on noot ostetud.Originaal,siis võib orkestri suuruse mõttes seda paljundada.On ju alati nii olnud

Muidu lähevad originaalid kaotsi jne.

Aga eks autori vennad nagu teie neid siin inglisepäraselt austate on kaa ahned ja rahamaiad.Nagu me kõik või !?!?

Novot...
Life is too short for bad tuning.
Kasutaja avatar
martineerovist

PostitusPostitas Heasoovija » 26.10.2006 15:42:55

Otsige mind padja alt. Ja kui ei leia, siis olengi anonüümne. Kahtlustage kõiki endi seast. See võib olla kurikaval puldikaaslane, mõni pettunud dirigent või lihtsalt mingi joodik Kernu poe tagant. Selleks, et välistada kriminaalvastutust tuleks minu arvates enne igat esinemist kuulajad käsitsi läbi kompida ja võimalik, et desinfitseerimine ei oleks ka paha mõte - juhul kui kloori muidugi on.
Nimesid ma siinjuures nimetama ei hakkaks. Agole veel teadmiseks, et mul on floative IP aadress ning WHOISIP siin vastust kohe välja ei anna.
Paneks lausa auhinna välja sellele, kes mu isiku kindlaks suudab teha. Võib-olla see näiteks elavdaks seda foorumit ka. Kui palju kast jäätist maksab?
Heasoovija

PostitusPostitas laura » 26.10.2006 18:09:16

blablabla
laura

PostitusPostitas nuki » 27.10.2006 15:28:41

error kirjutas:
Aga eks autori vennad nagu teie neid siin inglisepäraselt austate on kaa ahned ja rahamaiad.Nagu me kõik või !?!?

Novot...

nii ma seda ei ütleks, sest autor, kes näeb vaeva võiks ka selle eest tasu saada. kas sina teeksid näiteks elulõpuni tasuta tööd. sest paljud heliloojad ainult elatuvad oma kirjutatud muusikast.
käib töö ja vile koos :)

Sirly
Kasutaja avatar
nuki
Tugipost

PostitusPostitas ago » 27.10.2006 17:43:49

Heh, ütleme nii, et kui vaja oleks, saaks tuvastada küll. On olemas logi, millal sa mis IP-lt oled külastanud meie foorumit. Saab kuskilt Elionist või mis iganes ISP-d sa kasutad vajadusel teada, millisel kliendil oli selline IP. Mis muidugi veel ei anna sind üles. Äkki olid sõbra juures. Aga ma arvan, et asjal ei ole mõtet ka.

Kas auhinnaks on kast jäätist? :P

Heasoovija kirjutas:Otsige mind padja alt. Ja kui ei leia, siis olengi anonüümne. Kahtlustage kõiki endi seast. See võib olla kurikaval puldikaaslane, mõni pettunud dirigent või lihtsalt mingi joodik Kernu poe tagant. Selleks, et välistada kriminaalvastutust tuleks minu arvates enne igat esinemist kuulajad käsitsi läbi kompida ja võimalik, et desinfitseerimine ei oleks ka paha mõte - juhul kui kloori muidugi on.
Nimesid ma siinjuures nimetama ei hakkaks. Agole veel teadmiseks, et mul on floative IP aadress ning WHOISIP siin vastust kohe välja ei anna.
Paneks lausa auhinna välja sellele, kes mu isiku kindlaks suudab teha. Võib-olla see näiteks elavdaks seda foorumit ka. Kui palju kast jäätist maksab?
kõik ei ole pill, mida saab lüüa
Kasutaja avatar
ago
Asjataja

PostitusPostitas Kelly » 27.10.2006 20:01:22

HAHAHAAAA :lol:
Kellegil on vist mingi tähelepanupuudus võinii :D

Mina küll vaatasin oma padja alla :roll: ...seal oli ainult pulgakomm.
Minu puldikaaslased ei ole kurikavalad, ...ei tea ma ka ühtegi pettunud dirigenti....ning joodik Kernu poe tagant ka polnud, sest tal pole aega siin foorumiski käia (tal joomisega niigi tegemist ju).

Aga jäätist tahaks küll saada...Heasoovija, saada mulle postiga :wink: ...sa oled ju meil siin nii tark :)
Kelly

PostitusPostitas laura » 27.10.2006 22:42:39

kast jäätist on jama.
laura

PostitusPostitas martineerovist » 29.10.2006 13:36:48

nuki kirjutas:
error kirjutas:

Novot...

nii ma seda ei ütleks, sest autor, kes näeb vaeva võiks ka selle eest tasu saada. kas sina teeksid näiteks elulõpuni tasuta tööd. sest paljud heliloojad ainult elatuvad oma kirjutatud muusikast.

No sa võitsid veidi vale maigu mu tekstist...natukene tõesti...kohe päris palju..
Kasutaja avatar
martineerovist

PostitusPostitas martineerovist » 29.10.2006 13:44:38

Härra heasoovija.

Miks te tulite siia meid lihtsalt närvi ajama !?!? Mis teil mingi tõsine tähelepanu puudus !?!?

Te petate ennast ära.See kõik mida te kirjutate...teist ei saa head kirjanikku,mul on kahju.Teie tekstid üritavad olla salakavalad ja vinged siuksed : "HAHAAAAA OTSI MIND PÜKSITASKUST MUaHaHAHAHAHAH (andestage spämmi pärast)"

Ja teiseks...te ei ole siia mitte mingit moodi midagi head toonud...noh nagu te nimi mainib "Heasoovija"

Kui aus olla,siis te ise astute siit ämbrisse...

Te tõesti ei saavuta midagi sellega,kui te lihtsalt tulete oma romaani autoritest ja endast,et sa oled nii ülicool ja tõmbad muusikat ja kopeerid plaate.Tore on,aga kui mul oleks mingi soov mingi koosseisu õiget plaati saada,siis tõmmates ei saavuta sa midagi...poest saab ikka selle õige...kõige õigema...koos kirjadega jne.

Aga härra Heasoovija...teie tuvastamiseks ei ole siin mitte mingit tahtmist...

võibolla oledki Kernust pärit joodik...voot näe võtsin niidist kinni..Ja sikutan kaa,Heasoovija Paranormaalse mõttemaailmaga.

Teate...ma üritaksin tegelt siin viisakaks jääda,aga...ehk oleks teil õigem ennast ise tutvustada...sest see mida te teete...on ausõna...veidi arg kui te oma nime all seda tunnistada julgeksite.

Kui te edasi jätkaksite,siis on teie tuvastamine väga koba.Me ei otsi sind padja alt,ega pealt.Me leidsime su,sest sina hakkasid siin ärplema oma romaaniga...vms...

Anna andeks kui ma sind solvasin,aga saa nüüd minust kaa aru...ma ka inimene...nagu sina.
Kasutaja avatar
martineerovist

Eelmine

Mine Avatud foorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline