Postitas Heasoovija » 23.10.2006 17:05:15
Ja need oleks.
Ei ole sellist asja nagu autorikaitse. See paneb autorid samale tasemele nagu kodutud koerad, kellele püütakse süüa anda. Autoriõiguseid kaitstakse.
Teine asi on see, et kui paned toime kuriteo, siis ei ole vaja sellest avalikus foorumis pasundada. Iseenesest oli see artikkel vägagi eksitav, sest autoriõigused on sellisel kujul kehtinud juba kaua aega. Õppeesmärgil võib tõesti teatud tingimusel teost vabalt kasutada aga kui te lähete näiteks kuhugi midagi avama, või mingisse ronkäiku siis ei saa õppeesmärgist eriti rääkida.
Ja kuna kaks ei peaks ilma kolmandata olema, siis huvitav, kui mina võtaks teie viimase CD ja leiaks kellegi, kes neid osta tahaks.... (veel parem kui miljon eksemplari ja hinnaga 150 EEKi tükk) siis raha võin ju endale jätta, sest teie ju selle eest midagi ei taha- tegelt mul juba kirjutaja hakkaski 10 mintsi tagasi neid CD-sid tootma. Kui nõudlus selle andmekandja järgi otsa saab, siis ma helistan ja palun teha volume 2-he. Või hoopis äkki ma viskan selle esimese ja tagumise lehe ära ja panen sinna oma nime, siis äkki müüb paremini.
Long live autorid ja esitajad, kes armastavad olla lihtsalt tasuta tarbijad