Aruküla laagrist 4.-7.jaanuar

Siia palun kõikvõimalikud ettepaneku lehe arendamiseks

Aruküla laagrist 4.-7.jaanuar

PostitusPostitas mugulane » 11.01.2008 14:26:48

Korraldajana jään ma Aruküla laagriga väga rahule.
Koolid jäid terveks :) kõik sujus ajakava kohaselt.

Esimese kontserdiga jäädi VÄGA-VÄGA rahule. Oli ka mõni emotsioonidest tekkinud pisarad. Mitmed tuleks isegi veel meid vaatama.
Teisi kontserdiga oldi ka väga rahul. Kas panite ise ka tähele kui suure tähelepanekuga rahvas meid kuulas?

Mis oleks võinud laagris ära jääda.
Ma ise arvan, et see mõisas ööbimine (kolimine ja transportimine, varane ärkamine) oleks võinud ära jääda. Aga samas saite kõik oma silmaga näha millises miljöös meie aruküla-poisid pilli õpime :)

Sooviksin et ka teie ytleksite paar sõna laagri kohta -
mis oleks võinud olla?
mis oleks võinud ära jääda?
millega olite rahul?
millega ei olnud rahul?
mida võiks igas laagris teha (traditsiooniks jääda)?
mis on juba igav ja mida muud võiks teha?
Kui mõtled klarnetile, mõtle Andrus Rähnile
mugulane
Asjataja

PostitusPostitas Sprot » 11.01.2008 16:22:44

Laager meeldis üldjoontes ning jääb mällu ühe õnnestunud versioonina.

aga et siiski midagi jäi silma:
Proovi paik oli jahe - see segav. Tean et sinna ei saanud midagi teha aga...
Kolimine oleks võinud jah mitte olla olen nõus. Suures koolis klassides andis kergemini soovijal magama minna - mõisas see nii kergelt ei õnnestunud.

Esimesel kontserdil oli algus hea - Mountain ja Images tuli väga hästi välja aga lõpp läks veidi käest vähemalt mul endal. Ei teagi kas väsimus vms.
Teine oli oma varajase kellaaja kohta täitsa kuulatav/mängitav.

Meeldib see, et taas on hakatud tegelema orkestri ühiste mängude jms asjadega - toob rahva paremini kokku ja seob omavahel.

Tänud Andrusele korraldamast ja kõikkidele teistele (kaas)osalemast.
Nää.... kala..
Kasutaja avatar
Sprot
Asjataja

PostitusPostitas martineerovist » 11.01.2008 16:43:03

No eks ma siis ka poetan paar lausekest ja terakest enda väiksest karbikesest, täis suhteliselt idiootseid mõistatusi, lauale nende küsimuste alla vaikselt päevi veetma.

1. mis oleks võinud olla? - See lahe mäng nende sõnadega oleks võinud olla (minul on küll oma sõna meeles). Ja teiseks oleks võinud enne kontserti veel seda Hymn Die Musik'ut proovida.
2. mis oleks võinud ära jääd? - Eks hommikuti on alati tobe mängida, aga sellega peab juba ära harjuma ja nii naljakas kui see ka poleks...eriti ei tee ena, vahetki...kui vaja mängida, siis peab mängima ning mitte vinguma :P. Minu arust oli kõik hästi korras.
3. millega olite rahul? - Mulle meeldis väike võimla...kuigi lauatennis pole minu teetassike, sai ikkagist natukene ringi tõmmeldud ja hullu mängitud. Väga bro, väga bro.
4. millega ei olnud rahul? - Teate...ei tasu vinguda millegi üle...peab alati olema õnnelik selle üle, mis on olemas. Minu jaoks polegi ükski probleem selline, et paneb tsõhhitama ja niuguma...igatahes jah...midagi sellist.
5. mida võiks igas laagris teha (traditsiooniks jääda)? - Esmaspäevased hommikused mängud ;). Kui mängid valesti on alati vabandus olemas ;)
6. mis on juba igav ja mida muud võiks teha? - Igavaid asju pole, aga õhtuti võiks veel selliseid seltskonna asju teha...lauamängud, pokkerid ja muud.
Life is too short for bad tuning.
Kasutaja avatar
martineerovist

PostitusPostitas Tulirebane » 11.01.2008 19:35:50

Mina jäin ka laagriga väga rahule. Ütleksin, et see oli üks õnnestunumaid laagreid üle pika aja. Nuriseda ei tahakski siinkohal suurt millegi muu üle, kui selle väikese külma, mis meid prooviruumis kimbutas, aga ka sellega harjus ära. Kolimine mind absoluutselt ei häirinud - mõisas oli tunduvalt soojem ja oli ka huvitav näha, milline Aruküla mõis välja näeb.
Mängude koha pealt olen osalt eelkõnelejatega nõus - mängud võiksid jääda iga laagri traditsiooniks. Toob inimesed kokku. AGA ehk peaksid mängud olema vaid ühel või kahel õhtul, nii et mõni õhtu oleks täitsa vaba, sest paljud tahavad õhtul kusagile ära minna (eks meil kõigil ole oma tegemisi-toimetamisi) ja igaõhtune kindel programm võib väsitavaks muutuda.
Siit siis ka ettepanek, et kui on näiteks 4-päevane laager, siis võiks ühel õhtul olla mingi viktoriin või mängi või asi ja siis teistel õhtutel võiksid soovijad mängida lauamänge, pokkerit etc, mille kaasa tarimist võiksid meie tublid ja tugevad/vaprad ja ilusad jätkata. Lauamängud hoiavad inimesi tegevuses, kuid ei nõua tingimata terve orkestri kohalolekut. Nii ei sõltuks mängude osa väga sellest, kes õhtuti ära lähevad ja ei tekki olukorda, kus mäng tuleb mängijate lahkumise tõttu edasi lükata või ümber teha. Aga see on muidugi kõigest ettepanek. ;)
Seesugused kommentaarid siis. Ka minu poolt aitäh Andrusele, kes võttis korralduse oma südameasjaks - väga tore laager oli!

Kõike paremat,

Karin
Kuulamine nõuab pingutust, paljast kuulmisest pole midagi kasu. Part kuuleb ka. (Igor Stravinski)
Tulirebane

PostitusPostitas martineerovist » 11.01.2008 21:33:55

Just, just! Tahaks just Andrusele suured, suured, suured, suured respektid öelda...sellist asja niimodi ära korraldada...väga respekt teema :P
Life is too short for bad tuning.
Kasutaja avatar
martineerovist

PostitusPostitas nuki » 12.01.2008 07:30:44

Nii palju kui mina kohal olin, siis jube lahe oli. Seda muidugi ka läbi pool uimase ja haige pea. Minu arvates oli laager igati tip-top. Muidugi nende sõnadega oleks võinu miskit pulli teha. Lõpuks jäigi arusaamatuks, et miks need sõnad vajalikud olid.
Minu jaoks esinemised olid väga head. Noh eks selle häälestumise kohapealt võiks viriseda, aga ... üldjoones ma jäin vähemalt oma lugude esitustega väga rahule. VÄGA TUBLID OLITE.
Andu oli ka super. Siinkohal teab, et Arukülla võib igalajal orkestriga minna ja väga tip-top vastuvõtt ootab.
Suured tänud Andurusele ja ka kogu orkestrile, kes selles laagris osales ja suurt tööd tegid.

Lugupidamisega,
Sirly
käib töö ja vile koos :)

Sirly
Kasutaja avatar
nuki
Tugipost

Mine Ettepanekud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist